A cégről

Cégünk már évek óta sikeresen foglalkozik irodaszerek és kellékek értékesítésével, szállításával és forgalmazásával.

A változásokkal és a nehézségekkel való szembesítések ellenére arra törekszünk, hogy ügyfeleink és üzleti partnereink mindig az első helyen álljanak. Csak a legjobbra törekszünk, ezért minőségi és hasznos termékeket kínálunk Önnek, amelyek kielégítik a legváltozatosabb igényeket is.

Bízzon az értékes tapasztalatainkban, amelyek a sok éves gyakorlati munkán és a bevált beszállítókon alapulnak. Önöknek és a cégüknek minőségi és vonzó termékek széles választékát kínáljuk, így győződhetnek meg arról, hogy a szép és a hasznos segédeszközök használatával a feladatok még könnyebben és gyorsabban elvégezhetők.

Mindent egy helyen biztosítunk: megbízható és praktikus ötleteket, barátságos tanácsadást és az áru házhoz szállítását.

A cég felismerhetőségét és beazonosíthatóságát a szolgáltatók és a fogyasztók közötti kommunikáció révén teremtjük meg, a kölcsönös elégedettség pedig a jövőbeni üzleti tevékenységünknek ad új lendületet.

Az általunk kínált lehetőségek szinte korlátlanok, melyeket rugalmassággal, dinamikussággal és innovatív termékekkel teremtünk meg.

Törekszünk lépést tartani az idővel és kielégíteni még a legspecifikusabb igényeket is, ezért sok szeretettel várjuk üzletünkben, hogy erről maguk is meggyőződjenek.

Sikerünk mértékét az elégedett ügyfelek képezik, ezért reméljük, hogy Ön is közéjük tartozik majd.

Vállalati személyi igazolvány:

Cég megnevezése: Zrim-ko d.o.o., irodaszerek

Cég címe: Cesta dveh cesarjev 176, 1000 Ljubljana, Szlovénia

E-mail cím: info@biroteka.hu

Weboldal: www.officebay.hu

Bejegyzési szám: 5294371 Adóazonosító szám: SI13637169

Igazgató: Petek Marjan