A officebay.hu online áruház (Minden, amire az irodában szüksége lehet, irodaszerek) a következő fizetési módokat teszi lehetővé:

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Utánvétes fizetés esetén a megrendelt árut a GLS kiszállítási szolgálatának kell megfizetnie, kézhezvételkor a megállapodás szerinti címen. Utánvétes fizetés készpénzben vagy bankkártyával lehetséges a választott GLS kézbesítési szolgáltatónál.

FIZETÉSI MÓD SZEMÉLYES ÁTVÉTELKOR

Az áru személyes átvétele esetén először online vásárlást végez a kiválasztott „személyes átvétel” módszerrel, amelyet készpénzzel vagy kártyával fizethet ki (BA, Karanta, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron). A weboldalon keresztül megrendelt áru az értesítés kézhezvételétől számított három munkanapon belül vehető fel, különben töröljük az előrendelést.

FIZETÉS PROFORMA SZÁMLA ALAPJÁN

A megrendelt tételeket proforma számla alapján, az elektronikus bankrendszeren keresztül (KLIK, ProKlik, ABANET stb.), vagy személyesen a legközelebbi banknál vagy postahivatalnál fizetheti meg. Megrendeléskor pro forma számlát küldünk Önnek e-mailben vagy faxon (rendeléskor kérjük, adja meg a faxszámot). A fizetési megbízáson tüntesse fel a teljesítéséhez szükséges adatokat. Amikor a pro forma számla megfizetése megérkezik tranzakciós számlánkra (általában ugyanazon a napon), a kézbesítési folyamat a megállapodás szerinti határidőn belül megkezdődik.

FIZETÉSI MÓD KÖLTSÉGVETÉSI FELHASZNÁLÓK (E-SZÁMLA)

A fizetési mód kizárólag a költségvetési felhasználók számára alkalmazandó (közigazgatás). A számlát a kézbesítés, illetve a beérkezett megrendelőlap alapján az áru kiszállítását követően állítjuk ki.

HALASZTOTT FIZETÉS (SZERZŐDŐ FELEK)

Halasztott fizetést állandó ügyfeleinknek vagy azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk, akikkel szerződéses viszonyban állunk irodaszerek szállítására. Halasztást (fizetési határidő) 8, 15, 30, vagy különleges esetekben akár 60 napig is biztosítunk.